Face-to-face manager – NGO Jobs 2021

Job Title: Face-to-face manager

Country: Netherlands
Organization: Save the Children
Closing date: 8 Jan 2022

Face-to-face manager (38 uur per week)

Jij gaat de honderden ambassadeurs die voor ons donateurs werven inspireren. Door training te geven over het werk van Save the Children en actief betrokken te zijn bij de werving zorg jij ervoor dat het face-to-face kanaal optimaal presteert en de ambassadeurs plezier hebben. Daarnaast mag je initiatieven die je hebt om het kanaal zo duurzaam mogelijk te maken uitwerken en toepassen. Heb jij een passie voor face-to-face en wil je bij een internationale organisatie aan de slag?

Over Save the Children:

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee de toekomst van onze samenleving – te verbeteren.

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Wat ga je doen als Face to Face Manager?
Door de acquisitie van nieuwe donateurs lukt het Save the Children om elk jaar weer meer kinderen te kunnen helpen. Het face-to-face kanaal speelt hier een belangrijke rol in; enerzijds in de zichtbaarheid en voorlichting over het werk, anderszijds vanwege de donateurs die middels een goed gesprek overtuigd zijn ons werk te steunen.

 • Je gaat aan de slag met de kennisdeling en betrokkenheid van de ambassadeurs
 • Een hyperdeluxe dashboard stelt je in staat alle data inzichten vanuit werving te interpreteren
 • Het onderhouden van contact met onze partners
 • Verduurzaming van het kanaal is een belangrijk aspect van je werk

Wie ben jij?

Je bent een ervaren fondsenwerver die bekend is met aansturen op de belangrijkste kpi’s van het kanaal. Je vind het heerlijk om onderweg te zijn, training te geven en groepen te enthousiasmeren. Een liefhebber van het kanaal. Jouw boodschap komt écht aan. Je kent de markt en bent een goede netwerker.

Wat staat er op jouw CV?

 • Opleiding: HBO/WO werk- en denkniveau
 • Ervaring: Minstens 3 jaar ervaring met face-to-face. Ervaring “aan de deur” is een pré.
 • Vaardigheden: Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Praktisch: Je bent gerechtigd om in Nederland te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Wat jij doet, helpt miljoenen kinderen wereldwijd. Direct of indirect. Mooier werk bestaat niet;
 • Salaris natuurlijk. Wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek. Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 9 (minimaal € 2.881,16 en maximaal € 4.070,75);
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;

 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 5-daagse werkweek;

 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof;

 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;

 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform New Heroes;

 • Een menselijke werkgever, die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar je kunt doorgroeien.

 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met kans op verlenging.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme.

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?

In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen.

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

How to apply:

Sollicitatieprocedure:

Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan vóór 8 januari 2022 op via het sollicitatieformulier op onze website. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling.
We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kun je terecht bij Robert Valentijn, teamleader Supporter Acquisition, 06 23 67 97 43.
* Alle gegevens die je invult, gebruiken we alleen om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure, zullen we je gegevens verwijderen uit onze systemen.